Over Consolid

Consolid is een dienstverlenende organisatie met 8 vestigingen in Nederland, die zich vanaf 1990 specialiseert in het detacheren van transportchauffeurs en buschauffeurs. In Nederland worden jaarlijks honderden nieuwe chauffeurs door Consolid opgeleid en vervolgens langdurig gedetacheerd naar één van de vele bedrijven in transport of openbaar vervoer.

Voor haar klanten is Consolid vaak de hofleverancier van tijdelijk inzetbare chauffeurs en een belangrijke bron van nieuwe instroom. Veel chauffeurs zijn hun loopbaan gestart na een eerste periode waarin zij via Consolid werkzaam waren.

Consolid is in haar activiteiten de marktleider binnen het openbaar vervoer en mag álle vervoerbedrijven tot haar klantenkring rekenen. In de transportsector neemt Consolid een top 5 positie in en is het sterk groeiend. In Nederland is het gebruikelijk dat bedrijven 5-15% van hun personeelsbestand flexibel inhuren bij bedrijven zoals Consolid.
Consolid is op de ranglijst van bedrijven die personeel uitzenden of detacheren de nummer 19 in Nederland, is lid van branchevereniging ABU en heeft het keurmerk SNA. Dit betekent dat Consolid staat voor uitstekende dienstverlening én uitstekend werkgeverschap met prima arbeidsvoorwaarden.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren